Training & Support

Training & Support

De la începerea noii afaceri, Quit Smoking International este dedicat de a oferii francizatului instruire la centrul acestuia sau dacă se cere, un program de instruire complet la centrul nostru profesional din Irlanda. După instruire, fiecare participant va primii certificarea ca şi terapeut IQS calificat.

În timpul perioadei de instruire, francizatul învaţă să implementeze şi să pună în aplicare aspectele cheie ale sistemului nostru:

1. Instruire asupra problemelor ştiinţifice ale fumatului şi impactului acestuia asupra sănătăţii.
2. Metodologia IQS şi aplicarea acestuia.
3. Utilizarea echipamentului RISE Stop Smoking.
4. Marketingul, managementul şi dezvoltarea cu succes a unui centru IQS, de la început până la forma completă.

Echipa noastră experimentată este la dispoziţia D-vs. pentru toate aspectele dezvoltării afacerii şi instruirii. Punem un accent deosebit în a acorda un sprijin pentru noii francizaţi pe perioada de început a afacerii pentru a avea un succes imediat.

QSi organizează periodic seminarii pentru a ţine partenerii noştrii informaţi despre direcţiile pieţei şi modului de dezvoltare. Acestea permit partenerilor noştrii să fie la zii cu noile descoperiri în cercetarea referitoare la renunţare la fumat, cu concurenţa.

Acest suport total acordat garantează asistenţa permanentă precum şi cooperarea dintre QSI şi francizaţi peste tot pe glob.